Jouw privacy is voor ons heel belangrijk. In deze privacyverklaring informeren wij jou over welke persoonsgegevens wij van jou verzamelen en waarvoor wij deze gebruiken.

Deze privacyverklaring werd uiteraard opgesteld door Kris Moernaut, Brugstraat 2a, 9200 Dendermonde.

Verwerkingsdoeleinden

Persoonsgegevens (naam, adres en e-mail) van klanten dienen uitsluitend voor klantenbeheer, met name klantenadministratie, opmaak van offertes en facturen, eventueel het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame.

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Deze persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. (a) toestemming en 6.1. (b) noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Dit betekent dat jouw gegevens noodzakelijk zijn om onze samenwerkingsovereenkomst te kunnen uitvoeren.

Bij het ingeven van jouw gegevens gaf jij je uitdrukkelijke toestemming. Je hebt dan ook ten allen tijd het recht om die toestemming terug in te trekken.

Overmaken aan derden

Alleen indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst kunnen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen binnen de Europese Economische Ruimte die rechtstreeks of onrechtstreeks met Touched by a Word, verbonden zijn.

Ik garandeer dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van jouw persoonsgegevens.

Bewaarperiode

Jouw persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen, onder andere op het gebied van boekhouding.

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

Jij hebt als klant te allen tijde recht op inzage van jouw persoonsgegevens. Indien ze niet correct zijn kan u deze laten verwijderen of corrigeren. U hebt eveneens het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van deze gegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien heb je als klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van jouw persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Wil je gebruik maken van de hierboven genoemde rechten, stuur dan gerust een mailtje naar mijn e-mailadres: info@touchedbyaword.be

Direct marketing

Je hebt altijd het recht je kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van jouw persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

Klacht

Je beschikt ook altijd over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer: Drukpersstraat 35, 1000 Brussel | commission@privacycommission.be .